Rólunk

Webshopunk mögött egy 21 éve működő méterárú,lakástextil, rövidárú üzlet áll. Melynél nagy hangsúlyt fektetünk arra,hogy minden vásárlói igényt ki tudjunk szolgálni,hogy a vevők mindent megtaláljanak üzletünkbe amit csak szeretnének. További fontosnak tartjuk,hogy csapatunkba csak hozzáértő kollégák dolgozzanak. Így gyakorlati tanácsokkal tudunk szolgálni és egy egy darab elkészítésénél partnerei lehetünk a vásárlónak azzal, hogy megválaszoljuk kérdéseit.
Kínálatunk nagy része egyedi, külföldi beszállítás. Holland, Francia és Német, Olasz partnereink mind mind magas, OEKOtex100 és GOTS minősítésű termékeket biztosítanak számunkra.
Pamutvásznak, tüllök, csipkék, pamut jerseyek, flokonok, puplinok, wellsoftok, polárok. kötött és hímzett termékek …

Gyakori kérdések

Csomag kérhető utánvéttel és előre utalással is.

GLS utánvét: 1750Ft

GLS előre utalás esetén: 1350Ft

Foxpost és GLS automata  előre utalás esetén: 850Ft

A lehető leggyorsabban igyekszünk átadni a csomagokat a szállító partnerünk számára. GLS-el akár már másnap kézbesíthetjük a csomagot. 

Természetesen! Üzletünkben hozzáértő kollégáink nyitvatartási időben várnak. A webshopon látható termékek 99,9%-a elérhető az üzletünkben! 

Holland, Francia és Német, Olasz partnereink mind mind magas, OEKOtex100 és GOTS minősítésű termékeket biztosítanak számunkra.

Kínálatunk egyre nagyobb részét képezik, új digitális technikával festett textilek. Ennek köszönhetően nagyon élethűek a színek és minták egy adott textilen. Szinte már fotó realisztikusok. 

Termékeinket 0.1 métertől vágjuk. A darabos termékeket természetes 1 darabtól küldjük 

Nyitvatartás

Hétfő:8-17 óráig
Kedd:8-17 óráig
Szerda:8-17 óráig
Csütörtök:8-17 óráig
Péntek:8-17 óráig
Szombat:9-12 óráig
Vasárnap:Zárva
Bezárás Kosár
Nemrég megtekintett Bezárás
Bezárás

Bezárás
Navigáció
Kategóriák