Blog

Új rövidáruk érkeztek be, francia kizárólagos beszállítónktól . De mi is az a rövidáru? Egy gyűjtőnév, mely magába foglalja a szalagokat, zsinórokat, paszományokat, rojtokat, bojtokat, csipkéket, stb... tehát mindent amivel még szebbé teheted a késztermékedet. 

Tovább...

10+2 tipp, amit még nem tudtál a varrásról.

Tovább...

A héten még a megszokottnál is több új termék érkezett!


Érkeztek pamutvásznak,dupla géz,kétoldalas wellsoft,hímzett flokonok,vastag vásznak,licence díjas mesefigurás digitálisan nyomott pamut jerseyek.

Már mind rendelhető a webshopo

Tovább...

Év eleji készletkisöprés

Tovább...

-10%

 

10% kedvezmény lehet a tiéd a webshopunkban. Ehhez nem kell mást tenned, csak megosztani és lájkolni a lent linkelt Facebook posztot. Majd mi küldünk Neked a Facebookon egy kódot , melyet az utánvéttel vagy személyes átvétellel kért csomagod megjegyzés rovatába kell beírnod.

 

Tovább...

Rengeteg féle textilia létezik , ezért szeretnénk egy kis útmutatót adni, hogy könnyebb legyen eldönteni, hogy melyik a megfelelő. Fajtájukat összetételük határozza meg. Alapvetően két száltípust különbözetünk meg; a természetes és a műszálat.  Termékleírásunkban minden termékünk összetételét megtalálod.

Tovább...

Urbán Edina a Sztárban sztár leszek színpadán a mi pink,fényes műbőrünket viselte! 

Megtiszteltetés és öröm számunkra. Köszönjük :)

Tovább...

Nagyon boldog Karácsonyt szeretnénk kívánni minden kedves Vásárlónknak!

Tovább...
Fogadjátok szeretettel Viki szavait:
Sziasztok lányok! </div>
					<a class=Tovább...

A húzózár az egyik legfontosabb ruhaipari kellék, amelyet a ruházat záródása végett alkalmazunk szoknyákon, nadrágokon, de bármilyen más ruházati terméken is

 


Tovább...
Tételek: 1 to 10 of 33 (4 Pages)