Blog

Új rövidáruk érkeztek be, francia kizárólagos beszállítónktól . De mi is az a rövidáru? Egy gyűjtőnév, mely magába foglalja a szalagokat, zsinórokat, paszományokat, rojtokat, bojtokat, csipkéket, stb... tehát mindent amivel még szebbé teheted a késztermékedet. 

Tovább...

10+2 tipp, amit még nem tudtál a varrásról.

Tovább...

A héten még a megszokottnál is több új termék érkezett!


Érkeztek pamutvásznak,dupla géz,kétoldalas wellsoft,hímzett flokonok,vastag vásznak,licence díjas mesefigurás digitálisan nyomott pamut jerseyek.

Már mind rendelhető a webshopo

Tovább...

Év eleji készletkisöprés

Tovább...

-10%

 

10% kedvezmény lehet a tiéd a webshopunkban. Ehhez nem kell mást tenned, csak megosztani és lájkolni a lent linkelt Facebook posztot. Majd mi küldünk Neked a Facebookon egy kódot , melyet az utánvéttel vagy személyes átvétellel kért csomagod megjegyzés rovatába kell beírnod.

 

Tovább...

Rengeteg féle textilia létezik , ezért szeretnénk egy kis útmutatót adni, hogy könnyebb legyen eldönteni, hogy melyik a megfelelő. Fajtájukat összetételük határozza meg. Alapvetően két száltípust különbözetünk meg; a természetes és a műszálat.  Termékleírásunkban minden termékünk összetételét megtalálod.

Tovább...

Urbán Edina a Sztárban sztár leszek színpadán a mi pink,fényes műbőrünket viselte! 

Megtiszteltetés és öröm számunkra. Köszönjük :)

Tovább...

Nagyon boldog Karácsonyt szeretnénk kívánni minden kedves Vásárlónknak!

Tovább...

A húzózár az egyik legfontosabb ruhaipari kellék, amelyet a ruházat záródása végett alkalmazunk szoknyákon, nadrágokon, de bármilyen más ruházati terméken is

 


Tovább...

Cukorka és csoki tojás tartó répa.  Minél nagyobbat varrsz annál több fér bele. Varrhatsz akár egész zsákméretűt is. Mi egy 20cm átmérőjű és 25cm hosszú répát készítettünk, ehhez megfelelően írunk mindent, természetesen arányosan nagyítható és kicsinyíthető. 

Tovább...
Tételek: 1 to 10 of 30 (3 Pages)